Nieuw account aanmaken

Persoonsgegevens

Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem worden naar dit adres gestuurd. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Het wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws of mededelingen.
Meerdere speciale tekens zijn toegestaan, waaronder spatie, punt (.), koppelteken (-), apostrof ('), onderstrepingsteken (_) en het apenstaartje (@).
Uw foto of afbeelding.
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Dhr/Mw
Arts

Werkadresgegevens

Privé adresgegevens

Lidmaatschap

A1 - Praktiserend medisch specialisten; A2 - Aios; A3 - Gepensioneerde leden; B1 - Artsen die zich op enigerlei wijze bezig houden met de behandeling en begeleiding van patiënten vanwege allergische of immunologische problematiek en niet voldoen aan de vereisten voor het gewone lidmaatschap A; B2 - Zorgverleners die niet kwalificeren als arts, die zich in de ruimste zin bezig houden met de behandeling en begeleiding van patiënten vanwege allergische of immunologische problematiek; B3 - Personen die zich op wetenschappelijke wijze bezig houden met allergie en/of immunologie; C1 - Personen die ondersteunende werkzaamheden verrichten in samenwerking met een of meer personen die voldoen aan de vereisten voor het gewone lidmaatschap; C2 - Gepensioneerde personen niet A3; C3 - Erelid.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief