Agenda

SYMPOSIUM Novel developments in molecular and clinical allergology, where research and clinic meet.

Datum: -
Symposium op het gebied van allergie die bedoeld is voor diverse professionals in de allergologie. Accreditatie Er is accreditatie aangevraagd bij de NVvAKI. Aanmelding U kunt zich aanmelden via GAIA/PE-online of onder vermelding van uw naam, functie en werkadres via Allergiecentrum@rijnstate.nl. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een link voor de elektronische toegang tot het symposium. Kosten De kosten voor het online symposium bedragen € 50. Zodra u zich heeft aangemeld via GAIA/PE-online of Allergiecentrum@rijnstate.nl ontvangt u een nota.

Aankondiging 3E CMI symposium 6 oktober: NEW KIDS ON THE BLOCK

Datum: -
Het College van Medisch Immunologen (CMI-NVVI) organiseert voor de derde keer het CMI-symposium, met deze keer als titel: New Kids on the Block. Het symposium zal plaatsvinden op donderdag 6 oktober in Grand Hotel Wientjes te Zwolle. Het symposium is een jaarlijks terugkerend event dat een brug slaat tussen medisch immunologisch onderzoek, laboratoriumdiagnostiek en kliniek. De onderwerpen van dit symposium sluiten nauw aan bij de allergologie en de klinische immunologie. Het programma en de link voor inschrijving is te vinden op symposium.

Internistendagen 2022

Datum: -

De zorg aan de lijn: is ons systeem fit genoeg voor de toekomst?

Datum: -
Op vrijdag en zaterdag 14-15 oktober 2022 zal het congres van Stichting Arts en Organisatie: “De zorg aan de lijn: is ons systeem fit genoeg voor de toekomst?” plaatsvinden. Dit congres zal vrijdag hybride plaatsvinden en zaterdag volledig fysiek en richt zich op zorgprofessionals waaronder (toekomstig) artsen, verpleegkundig specialisten en andere geïnteresseerden. Naast deze dagen vol inspirerende lezingen vanuit verschillende invalshoeken en uitdagende workshops, kan dit congres ook in het kader van nascholing gevolgd worden; 9 accreditatiepunten (voor medisch en verpleegkundig specialisten).

Reguliere Nascholing NVvAKI november 2022

Datum: -
De reguliere NVvAKI nascholing zal in november plaatsvinden in Hotel Van der Valk, Breukelen op donderdag en vrijdag 24 en 25 november.

KOALA Nascholing NVvAKI november 2022

Datum: -
De KOALA Nascholing NVvAKI vindt plaats in Hotel Van der Valk, Breukelen, op vrijdag 25 november.

Het immunologisch consult, Hoe herken je een witte Raaf?

Datum: -

Informatie over congressen, symposia en nascholingen

Informatie over congressen, symposia, nascholingen of andere bijeenkomsten die interessant zijn voor onze leden is zeer welkom. Wij verzoeken u de benodigde gegevens te mailen naar het secretariaat van de NVvAKI, waarna de informatie zo spoedig mogelijk wordt geplaatst.